[et_pb_section admin_label=”Section” fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_fullwidth_post_title admin_label=”Fullwidth Post Title” title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”off” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_post_title][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/Yoga-Alliance.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Yoga Alliance 200 Hours Hatha Yoga Teacher Training Course 

Devino Profesor Certificat 200 Ore Yoga Alliance
prin Move On şi Daanasana Şcoala de Yoga

Septembrie 2017 – Martie 2018

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/Daanasana.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”right” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Daanasana este un nume ce are la bază Daan sau Daana; ce vrea să exprime dorinţa de împărtăşire Asana. Daanasana School of Yoga este o şcoală certificată „Yoga Alliance 200 Hours” sub conducerea lui Julio Dieguez Papi, Licenţiat în Educaţie Fizică şi Ştiinţe Sportive (INEF Madrid) şi Fizioterapeut (CEU Valencia).

Împreună cu soţia sa, Anya Glushkova, Licenţiată în Pedagogie (Krasnodar), trăiesc în Bucureşti (România), unde au înregistrat prima Şcoală de Yoga Daanasana. Julio şi Anya practică Yoga consecvent de mai bine de un deceniu şi călătoresc foarte des în India unde se pregătesc sub îndumarea unor maeştri şi şcoli de Yoga cu renume. Periodic ei organizează workshop-uri unde sunt invitaţi profesori cu înalte calificări, fiind de asemenea şi ei invitaţi pentru a preda Yoga la nenumărate evenimente din Europa şi nu numai.

Din această experienţă a luat naştere şi Daanasana, un stil de Yoga orientat pe aliniament, foarte intens, eficient şi solicitant. Foloseşte practica de Hatha Yoga ca o poartă spre un puternic proces de autodezvoltare. La bază este un curs de pregătire a Profesorilor,  care furnizează tehnici concrete şi orientarea necesara pentru a crea programe de Yoga Asana pentru adulţii sănătoşi. Are ca ţintă sporirea gradului de conştientizare a practicantului atât în procesul de practică individuală, cât şi în procesul de integrare a acesteia în viaţa de zi cu zi.

Dacă vrei să predai în studiouri de Yoga sau în Centre de Sport şi Sănătate, Săli de Arte Marţiale şi Dojos, împărtăşind o Practică Asana reală, Daanasana School of Yoga este alegerea corectă! Dacă vrei să experimentezi practica de Asana aşa cum este predată în unele şcoli din Himalaya, aceasta poate fi de asemenea o alegere foarte bună. Se adresează practicanţilor şi celor care aspiră să predea corect, cu o pregătire bună şi îndrumări concrete.

Daanasana este de asemenea o marcă protejată, înregistrată la WIPO din 2013 prin OAMI cu nr. 12396404 clasa 41. Este propietatea lui Julio Dieguez Papi şi nu poate fi folosită de altcineva fără acordul lui.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/JulioAnya.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/JulioAnya2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Program:

Programa şi structura cursului sunt aprobate de Yoga Alliance. Cursul se va desfăşura pe parcursul a 6 weekend-uri intensive, a câte 3 zile fiecare. Fiecare zi din program începe la 8’30 am şi se încheie la 8’30 pm, urmărind programul de mai jos:

Include şi un program specific de curăţare, pregătire pentru meditaţie şi tehnici de bază pentru Pranayama cu importanţă ridicată pentru Practicum (Evaluare şi Examinare).

Weekend-urile de Curs:

28.09-01.10; 13-15.10; 01-03.12; 26-28.01; 09-11.02; 02-04.03.2018

Ziua premergătoare primului weekend este o reuniune obligatorie, vor fi prezentate şi explicate regulile şi programul întregului curs.

Profesorii:

Julio Dieguez Papi şi Anya Glushkova, cei doi lideri ai Facultăţii, sunt profesori Certificaţi Yoga Alliance, cu experienţă vastă în această disciplină. Pe perioada cursului pot apărea şi alţi profesori doar cu acordul Yoga Alliance.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/06/Julio.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Julio Dieguez Papi

Julio şi-a început activitatea sportivă prin Karate. A practicat Arte Marţiale până când a descoperit  Fitness-ul în timpul primei Facultăţi pe care a absolvit-o în Madrid. El nu a putut uita însă modul în care a început să practice sport. În anul 1999,  Julio, fiind student în California, participă pentru prima dată la o Convenţie Yoga.

Începând din acel moment a practicat Yoga timp de un deceniu, urmând prima sa călătorie în India. Merge acolo des, unde petrece mai multe luni, timp în care practică şi învaţă de la cei mai buni profesori. Julio iubeşte să împărtăşescă Yoga tuturor şi o predă în majoritatea evenimentelor la care este invitat. A prezentat proiectul Daanasana School of Yoga la Yoga Alliance şi a fost aprobat în 2015. Brand-ul Daanasana este înregistrat WIPO în 2013.

https://www.yogaalliance.org/TeacherPublicProfile?tid=127534

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/06/Anya.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Anya Glushkova

Licenţiată în Pedagogie la Universitatea Armavir din Krasnodar. Yoga este marea ei pasiune. Petrece perioade lungi de timp în India, unde a şi dobândit Certificarea Hatha Yoga, Yoga Alliance. Practică ceea ce predă şi tocmai de aceea este un exemplu de perfecţionism la locul de muncă.

Fostă Gimnastă Ritmică, Anya deţine şi diferite Certificări Pilates obtinuţe în Rusia prin Strata Partners în colaborare cu Michael King, în Italia prin FIF Pilates School, şi deţine Certificare de la Prestigioasa Scoala Fletcher® Pilates. Este modestă, dar foarte determinată, timidă la prima vedere, dulce şi puternică… sigur vei iubi felul ei de a fi şi de a preda.

https://www.yogaalliance.org/TeacherPublicProfile?tid=127543

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Ca o curiozitate, primele sesiuni de Daanasana Yoga au fost testate în timpul World Yoga Tour de 41.000 km realizat de Julio şi Anya ca şi “Luna de Miere” în 2012. Au traversat întreaga Rusie, din Saint Petersburg până la Vladivostok, predând Yoga în multe oraşe din Rusia. Au predat de asemenea primele stagii ale Daanasana School of Yoga în Japonia, au petrecut 5 săptămâni în India, apoi au predat în Turcia, Italia şi Republica Cehă. [/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/Poster.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Poţi vedea aici un filmuleţ special cu Anya şi Julio:

[/et_pb_text][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=KVcDMXtSW9s”] [/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/Yoga-Alliance.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/JulioAnya3.2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://yogaonline.ro/wp-content/uploads/2016/05/Daanasana.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”right” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Informaţii Importante / Condiţii de Bază:

PREŢUL PENTRU ÎNTREGUL PROGRAM ESTE DE  6300 Lei împărţit în 6 Rate

 

Informaţii şi înregistrări pe www.move-on.ro,
e-mail contact@move-on.ro; cursuri@move-on.ro
Informaţii directe de la Julio Dieguez Papi juliowellness@gmail.com

Devino Yoga Alliance Yoga Teacher Certificat prin Daanasana School of Yoga şi Move On.
Fii certificat prin noi şi intră în comunitatea Yoga Alliance în Martie 2017.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *